fbpx
23 · 02 · 2022

Student Assistant to New Democracy Fund (in Danish)

Studentermedhjælper til Den Ny Demokratifond

Den Ny Demokratifond søger en student til fondens sekretariat til at hjælpe med kommunikations- og administrationsopgaver. Du skal søge stillingen, hvis du interesserer dig for den politiske, økonomiske og sociale udvikling i EU’s østlige naboslande og ønsker at komme helt tæt på udviklingen og implementeringen af et af dansk udenrigspolitisk mest ambitiøse og nyskabende initiativer.

Om stillingen

Den Ny Demokratifonds sekretariat løser en bred vifte af opgaver bl.a. relateret til koordineringen af fondens aktiviteter, monitorering af resultater samt løbende drift og kommunikationsopgaver.

 

Vi er et lille fasttømret team, der prioriterer samarbejde og gensidig sparring højt. Arbejdspladsen er på Dansk Kulturinstituts hovedkontor i København.

 

Vi leder efter en selvstændig og faglig stærk kollega, der kan bevare overblikket, prioritere imellem forskellige opgaver og navigere i et arbejdsmiljø med mange aktører og kontaktflader.

Dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at løse en bred vifte af forskellige opgaver, blandt andet:

  • Udvikling af nyheder og opslag om Den Ny Demokratifond på fondens hjemmeside og sociale medie-platforme (på engelsk)
  • Løbende vedligeholdelse og opdatering af fondens hjemmeside og sociale platforme
  • Planlægning og implementering af Den Ny Demokratifonds aktiviteter og arrangementer både i Danmark og i udlandet
  • Løbende administrative opgaver, herunder researchopgaver, korrekturlæsning o. lign.
Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Læser på en relevant videregående uddannelse, f.eks. østeuropastudier, statskundskab, journalistik eller lign.
  • Er flydende på engelsk i både skrift og tale. Kendskab til russisk og/eller et andet sprog fra EU’s østlige nabolande er en fordel, men ikke et krav
  • Har erfaring med at kommunikere eksternt og besidder gode skriftlige kompetencer. Erfaring med redigering af hjemmesider er en fordel, men ikke et krav
  • Har et par års relevant erfaring med lignende opgaver fra f.eks. en NGO, centraladministration el.lign.
  • Har en faglig og/eller personlig interesse i EU’s østlige nabolande, samt et eller flere af de tematiske områder for Den Ny Demokratifond (kultur, ungdom, medier, arbejdsmarked, miljø/klima samt ligestilling)
Om Den Ny Demokratifond

Den Ny Demokratifond er et initiativ støttet af Udenrigsministeriet, der arbejder for at støtte og styrke civilsamfund, demokratisk dialog og udvikling i EU’s østlige nabolande: Armenien, Aserbajdsjan, Belarus, Georgien, Moldova og Ukraine.

 

Fonden er oprettet af Udenrigsministeriet i 2020 og drives af et konsortium, der tæller 3F, Dansk Industri, Dansk Ungdoms Fællesråd, International Media Support og Dansk Kulturinstitut (som er lead partner). I samarbejde med mere end 100 partnere i de østlige nabolande arbejder konsortiets medlemmer for at fremme fondens målsætninger indenfor områderne kultur, ungdom, medier, arbejdsmarked, miljø/klima samt ligestilling.

Du kan læse mere om Den Ny Demokratifond på hjemmesiden.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Du får løn efter overenskomst. Stillingen er i udgangspunktet 15 timer pr. uge, men vi forventer gensidig fleksibilitet i forhold til spidsbelastningsperioder. Stillingen er tidsbegrænset til og med december 2022 med mulighed for forlængelse.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning (max. 1 side), CV, karakterudskrifter og relevante bilag til info@newdemocracyfund.org senest onsdag d. 16. marts. Der vil blive holdt samtaler umiddelbart efter.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Projektkoordinator Ida Fuglsang-Damgaard ved at sende en mail til info@newdemocracyfund.org.

 

Sign up for our newsletter
Sign up