fbpx
06 · 05 · 2022

Job opening: Project Coordinator (maternity cover) – in Danish

Den Ny Demokratifond søger en projektkoordinator til Demokratifondens sekretariat på Dansk Kulturinstituts hovedkontor i København.

 

Stillingen er et barselsvikariat med mulighed for forlængelse.

 

Den Ny Demokratifond er oprettet i 2020 som en del af Udenrigsministeriets strategi for Europas østlige nabolande. Demokratifonden arbejder for at fremme civilsamfundet og demokratisk dialog og udvikling i Europas østlige nabolande (Armenien, Aserbaijan, Belarus, Georgien, Moldova og Ukraine) med særligt fokus på ungdom, medier, kultur, arbejdsmarked, køn og ligestilling, samt klima- og miljø. Fonden drives af et konsortium bestående af Dansk Kulturinstitut (lead), Dansk Ungdoms Fællesråd, Dansk Industri, 3F – Fagligt Fælles Forbund og International Media Support.

 

Sekretariatet har det overordnede ansvar for driften og administrationen af Demokratifonden, løbende koordinering mellem konsortiets medlemmer, fondens partnere og Udenrigsministeriet, samt for at sikre fremdrift i fondens aktiviteter både i Danmark og Europas østlige nabolande.

Stillingens primære opgaver:
 • Opfølgning på Demokratifondens mål, tidsrammer og aftaler med Udenrigsministeriet og internt i konsortiet.
 • Forberedelse og opfølgning af Demokratifondens udvalgsmøder, projektgrupper o.a. møder samt opfølgning og implementering af fælles beslutninger truffet af konsortiet.
 • Projektledelse af fondens tværgående aktiviteter både i Danmark og udlandet, herunder regionale konferencer og offentlige begivenheder.
 • Understøttelse af Demokratifondens regionale kontorer i Vilnius og Tbilisi.
 • Løbende monitorering og evaluering af fondens aktiviteter, samt udarbejdelse af statusrapporter, afrapporteringer og ansøgninger.
 • Ledelse af sekretariatets studenter og praktikanter i København.
 • Øvrige opgaver forbundet med den daglige drift af Demokratifonden.
 • Du vil blive en del af lille fasttømret team, der løser en bred vifte af forskellige opgaver i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere både i Danmark, de baltiske lande og i Europas østlige nabolande. Du skal påregne mindre rejseaktivitet.
Din profil

Vi leder efter en kollega med stærke administrative kompetencer, en god forståelse for udviklingspolitiske projekter og gerne med et kendskab til den aktuelle situation i Europas østlige nabolande. Du har gerne et par års erhvervserfaring fra en lignende stilling fra en NGO, et ministerium, en civilsamfundsorganisation eller lignende.

Vi ser gerne, at du:
 • Har dokumenteret erfaring med adminstrative driftsopgaver og projektledelse.
 • Har kendskab til eller erfaring med Logical Framework Approach og/eller DANIDA-programmer.
 • Har erfaring med eller særligt kendskab til et eller flere af Demokratifondens indsatsområder: Ungdom, kultur, medier, arbejdsmarked, køn og ligestilling, samt klima/miljø.
 • Kan begå dig flydende på engelsk i skrift og i tale. Kendskab til russisk, belarusisk, georgisk, ukrainsk, armensk, azeri eller moldovansk er en fordel, men ikke et krav.

Stillingen er med opstart d. 15. juli 2022 og foreløbig frem til 1. september 2023 med mulighed for forlængelse. Løn og arbejdsvilkår følger Statens overenskomst.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du henvende til dig projektkoordinator Ida Fuglsang på ijf@danishculture.com eller tlf. 52 39 38 06.

Sådan søger du

Du skal sende din ansøgning senest tirsdag d. 17. maj via Jobindex